Info

Uusin uus »

18.04.2014

KOKO FAILING YOUTH EP NYT KUULTAVISSA SPOTIFYSSA! SÄÄ TIÄRÄT MITÄ TEHRÄ.

Zek it out »

Voimalla viiden miehen

Mimica on kohta viisivuotias Vammalalais-Turkulainen bändi, joka on kuitenkin toiminut täydellä teholla vasta pari vuotta. Tänä aikana yhtye on julkaissut hyvän vastaanoton saaneen debyytti-ep:nsä Sober Sounds, sekä soittanut keikkoja ympäri Suomen.

Mimican musiikkia on erittäin vaikea tunkea yhteen genreen. Milloin yhtye on hardcorea, milloin punkkia, milloin näitä molempia tai sitten vaikka raskaampaa rockia. Genret nitoo yhteen bändin melodinen soundi, terve ADHD:isuus ja tiukka bändisoitto.

Eräs arvostelija kuvasi Mimican musiikkia näin:


Mimican kvintetti sotkee aineksia monesta suunnasta. Juuri kun alkaa fiilistelemään Go It Alone-tyyppistä riffiä, mukaan temmataan Amorphikselta kuulostavia aineksia. Tai kun duurisoinnut otetaan esiin ja aletaan kuulostaa Kid Dynamitelta, kaikki repäistään seiniltä alas ja siirrytään kylmästi ja varoittamatta Convergen pariin. SOAD-vertauksilta bändi tuskin tulee välttymään, vaikkakin siitä pelleilystä ollaan ihan sopivan välimatkan päässä.


Olipa arvostelijan viittaamista bändeistä mitä mieltä tahansa, kertoo näkemys siitä, miten moneen suuntaan Mimica kuulijaa vie.

Parhaillaan, keväällä/kesällä 2012, Mimica säveltää, sanoittaa ja sovittaa materiaalia seuravaa julkaisua varten. Yhtye itse on erittäin innoissaan uusista biiseistä, jotka tulevat valehtelematta olemaan helvetin kovia. Seuraavalla julkaisulla Mimica tulee varmasti nostamaan profiiliaan suomalaisen hc-punk-rock-mitälien kartalla. Mitään ei ole vielä bittinauhalla, mutta se uusi matsku...

...se kuplii. Ja sit räjähtää!